fbpx

Noticias de Alicante y provincia

domingo, 3 julio 2022

La il·lusió de milers de xiquets i xiquetes rep als Reis en la Cavalcada de Benidorm

Les seues Majestats d'Orient reparteixen milers de caramels i regals als més xicotets durant el seu recorregut i en la Plaça del Nadal.

Les seues Majestats els Reis Mags han arribat a primera hora de la vesprada a Benidorm, al Passeig d’Elx, on han sigut rebuts pel regidor de Festes, Jesús Carrobles i els centenars de persones que a aqueixa hora es preparaven per a escenificar la Cavalcada que començaria poc després, a les 18.00 hores, omplint de màgia i il·lusió el centre urbà.

- Advertisement -

La comitiva real ha recorregut l’Avinguda dels Ametlers, els carrers Mart, Venus, Ruzafa i Ferreries fins a arribar a la Plaça del Nadal on milers de xiquets i xiquetes els esperaven i on s’ha viscut l’apoteosi final amb un castell de focs artificials anunciant la seua arribada. Poques hores abans, els tres Reis Mags d’Orient ja havien rebut l’afecte dels més xicotets en la zona de la Cala, i L’Horta.

L’alcalde de Benidorm, Toni Pérez, ha donat la benvinguda a Melchor, Gaspar i Baltasar en nom del poble de Benidorm i els ha agraït la seua presència a la ciutat “per portar-nos la il·lusió i per fer-nos felices”, ha dit. L’alcalde ha agraït a tots els que han fet possible l’arribada de les seues Majestats d’Orient a Benidorm “per a omplir de somriures, d’il·lusió i de lluentor els rostres dels nostres xiquets i xiquetes, que s’han portat molt bé i que potser el millor regal que demanen,-ha afegit-,és que siguem tots feliços i que els Reis porten salut, pau i prosperitat a totes les llars de Benidorm i del món”.

- Advertisement -

En la Plaça del Nadal també els esperava el regidor de Festes, Jesús Carrobles, junts a altres membres de la Corporació, a més de les reines major i infantil de les Festes Majors Patronalsde Benidorm 2019, Marina Carrillo i Paula Sanz i les seues dames.

En la Cavalcada han participat dotze carrosses i s’ha dividit en dues parts. La primera ha estat protagonitzada pels personatges infantils més populars del cinema i la televisió. La segona, ha recordat la història dels Reis Mags i com aquests van arribar fins al portal de Belém. Al llarg de la desfilada s’ha pogut veure a la impressionant centúria romana, interpretada pels Armats d’Oriola; al rei de la Judea, Herodes, i el seu gran seguici; el Belém vivent, interpretat per ‘La Barqueta’; ramaders, pastors, llauradors i artesans acompanyats pels seus animals: bous, ases, ovelles, cabres i oques.

La nota musical de la Cavalcada ha sigut a càrrec de les tres bandes de Benidorm: la Unió Musical, L’Illa de Benidorm i La Nova, acompanyats pels ‘Xirimiters’ de la Marina. També han participat els bombers del Parc Comarcal de la Marina Baixa, voluntaris de Protecció Civil i Creu Roja, i un fort dispositiu de Policia Local que tot discorreguera amb normalitat.

ValenciàEspañol