fbpx

Noticias de Alicante y provincia

martes, 9 agosto 2022

Gaudeix d’uns braços ferms, perquè pugues volar més alt aquest estiu!

Els braços representen una de les àrees corporals més sensibles al pas del temps i l'excés de greix o la deterioració cutània fomenten la flaccidesa. I, quan s'apropa l'estiu, aquestes zones queden més al descobert

Els braços representen una de les àrees corporals més sensibles al pas del temps i l’excés de greix o la deterioració cutània fomenten la flaccidesa. I, quan s’apropa l’estiu, aquestes zones queden més al descobert. És clar que no hem de ser perfectes, ni molts menys, però sí que podem millorar algunes zones si pensem que això ens farà sentir millor. Així que, a continuació, et presentem uns consells per a tindre uns braços ferms.

- Advertisement -

Exercicis i consells molt interessants

La Dra. Ana Téllez, especialista en medicina estètica, presenta alguns exercicis molt interessants per a reafirmar la zona dels braços.

- Advertisement -

– Braços a dalt, amb peses. Per a tonificar bíceps i tríceps és molt recomanable pujar les peses, fins a les espatlles, aguantar la posició durant uns segons i tornar al lloc d’inici.
– Flexions amb una cadira. Amb els genolls flexionats, posa les mans en el seient i realitza dotze flexions, amb els peus alineats amb els genolls.
– Flexions de braços contra la paret, amb les palmes a l’altura de les espatlles. Si el cos està completament recte i, amb 10 repeticions, s’exerciten els bíceps.
– Mans al clatell. Amb els genolls en el sòl, subjecta el pes amb un braç, aixeca’l fins que quedi recte i torna a col·locar la mà amb el pes sobre el clatell. Realitzar 15 repeticions amb cada braç.

Deixant a un costat els exercicis concrets per a reafirmar els braços, et presentem a continuació alguns hàbits per a tenir uns braços ferms.

– Compte amb els exercicis en el gimnàs! Algunes màquines disponibles en el gimnàs et poden fer guanyar volum, en comptes d’ajudar a reafirmar aquesta zona. Així que és fonamental que, abans d’embarcar-te en una rutina de gimnàs, coneguis exactament les teves prioritats i les màquines i exercicis que més poden beneficiar-te, tenint en compte els teus interessos i la naturalesa del teu cos.

– Dieta equilibrada, amb presència d’aminoàcids. Una dieta equilibrada és la condició sine qua non per a lluir bé per dins i per fora, i si apostes pels aminoàcids garantiràs una pell amb una dermis més ferma.

– Descansar suficient: la clau de la bellesa, també als braços. Durant el temps de descans, els músculs estan relaxats, de manera que les fibres es renoven. A pesar que puga semblar contradictori, sobrecarregar els braços amb massa exercicis, causarà major cansament i una pèrdua de massa.

Bons companys per a aquest repte

Crema escultora de braços, de Rodial. Amb àcids multifruites que exfolien la pell, la seua fórmula presenta una doble funció. Així alhora que retexturitza, esculpeix la part superior dels braços. El seu preu: 66 €/100 ml (El Corte Inglés).

Lipo Fit Braços, de Júlia. De textura cremosa i un 48,5% d’ingredients actius, aquesta fórmula combat la flaccidesa, atonia muscular, sequedat i sobrecàrrega de greixos. És molt recomanable la seua aplicació durant 45 dies, matí i nit, i que insistesques per a obtenir millors resultats en l’axil·la i el colze. El seu preu: 92,30 €/200 ml.

Arm & Decollete Balm, d’Arûde, Montibello. Aquest bàlsam fundent combat els signes de l’envelliment en braços (reafirmant-los), però també en coll i en escot. Així la pell d’aquestes zones, que denoten el pas del temps, recuperen la qualitat tensora de la pell, com a signe de vitalitat.

Up & Tone Arms Crema Refermant Especial Braços, de Germaine de Capuccini. Aquesta fórmula combina dos tresors per a la teua pell: el silici orgànic (que estimula la producció de col·lagen i elastina) i l’extracte de plàncton (que permet remodelar la silueta dels braços i fomenta la tonificació). Així, els braços estan més ferms i definits. El seu preu: 46,50 €/100 ml.

Eternal Repair Body Sèrum Antiarrugues, de Skeyndor. Aquest sèrum antiarrugues, amb cèl·lules mare d’origen vegetal, rejoveneix la pell de zones sensibles al pas del temps, com són els braços, amb la mateixa delicadesa i eficàcia que algunes fórmules per al rostre. Està especialment concebuda per a la pell amb hiperpigmentació, que sofreix sequedat o falta d’elasticitat.

ValenciàEspañol