Exponadal compleix 25 anys en IFA amb 17 dies de diversió en família

Del 21 de desembre al 6 de gener, IFA tornarà a omplir el seu espai d'atraccions i activitats per als més xicotets durant la seua fira nadalenca, amb moltes sorpreses en aquesta edició organitzada per l'empresa alacantina Aza Animacions.

0
184
Exponadal Diario de Alicante
IFA

Aquest 21 de desembre obrirà les seues portes EXPONADAL BY AZA ANIMACIONS, la 25a Exposició d’Oci Infantil i Juvenil en IFA. La fira, que durarà dèsset dies en total, es convertirà en una oportunitat per a regalar als més xicotets de la casa una jornada de diversió en família amb activitats i atraccions pensats per a diverses edats i gustos: atraccions firals, realitat virtual, inflables, circuit de cotxes, exposició de robots o zona wipe out són alguns exemples de tot el que podran gaudir en Exponadal.

En total més de 17.000 metres quadrats perquè els més xicotets de la família gaudisquen d’un dia de somni.

EXPONADAL comptarà amb atraccions firals per a tots els públics, com a Cangur, Divermagic, els llits elàstics, els cotxes de xoc o les cadires voladores. I les atraccions firals són només una part de la fira, ja que la mateixa reuneix desenes d’activitats com a tallers de cuina, tir amb arc, jocs de taula, zona wipe out, videojocs o manualitats de mà de professionals de l’educació. A més, tindrem les noves zones de projectors interactius i de realitat virtual.

Per als més xicotets la televisió autonòmica À Punt ha preparat una ludoteca- bebeteca, el racó exclusiu per als més xicotets on comptaran amb una zona amb taules i tablets i activitats i tallers per als xiquets més xicotets. Com sempre, EXPONADAL es reinventa any rere any i en aquesta ocasió comptarem amb nous inflables de mà de Aza Animacions. La pista més llarga d’Europa, Humor Groc o el tradicional joc del tragaboles.

Durant els dies de Exponadal els xiquets que porten les seues cartes podran deixar-li-les a Papa Noel fins al dia 24 de desembre i posteriorment als reis mags que ens visitaran en diverses cercaviles fins al dia 5 de gener. Quant a les zones de descans, la fira habilita un espai anomenat Zona Pícnic, on les famílies poden portar el menjar de l’exterior i consumir-la. Però per als quals prefereixen no anar carregats i comprar el menjar allí directament, el servei de restauració compta amb menús que s’adapten a tots els públics, a més de diversos llocs amb picotejos de tota mena, des de dolços i llepolies fins a fruita seca.

Com sempre, EXPONADAL habilitarà un espai reservat per a la cura dels bebés amb la seua zona de lactància i els canviadors, on pares i fills disposaran de la intimitat que necessiten. L’horari normal de la fira serà de 11:00 a 21:00 hores excepte els dies 24 desembre que serà d’11:00 a 19:00 hores, el dia 25 desembre de 17:00 a 21:00 hores, el 31 desembre d’11:00 a 19:00 hores, l’1 de gener de 16:00 a 21:00 hores, el 5 de gener: d’11:00 a 18:00 hores i el 6 de gener: de 11:00 a 19:00 hores.

Les entrades es poden adquirir de forma anticipada en la taquilla virtual de AZA animacions per 10 euros, en taquilla física per 12 euros o les famílies nombroses per 9 euros per persona. A més compta amb bons familiars, pel qual es podran gaudir de packs per a comprar més de 3 entrades alhora amb preus especials. El bo de 3 entrades costa 27€, el de 4 val 35. També es disposa d’una entrada per a col·lectius de més de 25 persones amb el qual l’entrada disminueix a 7€ per persona i per a més de 100 persones a 6€.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.