Noticias de Alicante y provincia

lunes, 26 febrero 2024

La Gran Cavalcada de Carters Reals ha recorregut el centre d’Alacant

Milers de persones han inundat aquesta vesprada als carrers d'Alacant per a gaudir de la Gran Cavalcada de Carters Reals que ha recorregut el centre de la capital.

Milers de persones han inundat aquesta vesprada als carrers d’Alacant per a gaudir de la Gran Cavalcada de Carters Reals que ha recorregut el centre de la capital.

L’emoció, la il·lusió i l’alegria han sigut els principals protagonistes d’aquesta màgica jornada que ha començat a les 17.30 hores amb l’arribada dels missatgers de Les seues Majestats Els Reis Mags d’Orient al Palau Provincial. Allí han sigut rebuts pel vicepresident i diputat de Presidència i Relacions Institucionals, Carlos Castillo, i per l’alcalde de la ciutat, Luis Barcala.

L’activitat, impulsada per la Diputació d’Alacant, ha comptat també amb la participació dels Bombers de la Dipu, els qui no han volgut perdre’s l’oportunitat de desfilar en aquesta espectacular caravana nadalenca amb un dels seus camions.

El recorregut, en el qual no ha faltat ni la música ni l’animació, ha conclòs en la Plaça de l’Ajuntament, on xiquets i majors han pogut assistir a un original espectacle infantil i entregar les seues cartes als emissaris reals perquè li les facen arribar a Melchor, Gaspar i Baltasar.