El “Bus de la llengua” promociona la diversitat lingüística en el Centre Comercial l’Aljub d’Elx

Aquesta iniciativa promou l'ús del valencià mitjançant jocs i concursos que busquen la complicitat dels participants.

Juega Limpio Orihuela

El dissabte 9 de març arriba al Centre Comercial L’Aljub, gestionat per Cushman & Wakefield, el Bus de la Llengua amb la campanya ‘Sempre teua. La teua llengua’. Una iniciativa de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport que té per objectiu la promoció social del valencià, i que aposta per la diversitat i la cohesió social com a valors bàsics per a l’assoliment de l’equitat lingüística.

L’autobús se situarà en l’aparcament exterior de l’Accés 3 i l’horari previst serà de 10.00 a 14.00 horas.el autobús, disposarà de dos monitors encarregats d’organitzar els tallers dissenyats per a dinamitzar les visites, tant per a centres educatius com per al públic general. Un total de set tallers plantejats per a diferents edats: ‘Una de quatre’, ‘L’alfaruleta’, ‘A la moda’, ‘El conte volador’, ‘Paraules esteses’, ‘Paraules’ i ‘Recorda la imatge’.

La finalitat d’aquesta activitat és motivar i divertir als participants, per això cada proposta tindrà en compte tant el component didàctic com el lúdic. Amb el bus es promou la diversitat lingüística mitjançant jocs i concursos que busquen la complicitat dels participantes.el autobús també disposa de marxandatge de la campanya ‘Sempre teua. La teua llengua’, com a samarretes, bosses, xapes i llapis, per als visitants i centres educatius que participen en els tallers. Tota la informació sobre aquesta iniciativa es pot trobar en la web sempreteua.gva.es i en les xarxes socials (Twitter i Facebook) amb l’usuari: @SempreTeua.