fbpx

Noticias de Alicante y provincia

viernes, 1 julio 2022

L’Associació del Jesuset del Miracle, la Filà Mossàrabs i el Club Esportiu Plana acompanyaran a les seues majestats a Alcoi

La Cavalcada Alcoiana està declara Bé d'Interés Cultural i Festa d'Interés Turístic Nacional.

Els tres Reis Mags tornaran a visitar, enguany, Alcoi en la CXXXIV Cavalcada, declarada Bé d’Interés Cultural i Festa d’Interés Turístic Nacional, el dia 5 de gener al vespre. Les seues Majestats comptaran amb l’ajuda de tres entitats alcoianes que ajudaran per a quines tot funcione perfectament, acompanyant al festeig real.

- Advertisement -

Enguany, l’Associació Jesuset del Miracle, que ha celebrat els 450 anys de la seua celebració, acompanyarà a Melchor i la seua comitiva; la filà Mossàrabs ajudaran “El negre” i l’històric club de futbol alcoià, que porta més de 75 anys desenvolupant la seua tasca esportiva, el Club Esportiu Plana, seran els encarregats d’ajudar els preparatius de l’últim Rei. Caramels, besos i molta il·lusió seran els elements fonamentals de les comitives reals, que gràcies a les entitats alcoianes, desfilaran sense problemes pels carrers alcoians plens de ciutadans i turistes.

L’edil de Festes de l’Ajuntament d’Alcoi, Raül Llopis, ha explicat la importància social de “l’acompanyament dels tres Reis Mags a Alcoi és la més clara representació de la important participació social que el Nadal alcoià té en la nostra societat. Una representació on participen desenes d’entitats alcoianes de l’ampli i ric teixit associatiu que tenim a la ciutat.

- Advertisement -

Més de mil de persones, que s’impliquen, treballen i es deixen la pell, i tots ells són importantíssims perquè la màgia del Nadal Alcoià, únic en el món, ens faça somiar i il·lusionar-nos any rere any, fent realitat els somnis infantils”.

ValenciàEspañol