fbpx

Noticias de Alicante y provincia

domingo, 7 agosto 2022

Triar escola: informació

Si està disponible, llegir amb deteniment el projecte pedagògic que explica com entén la pràctica pedagògica i quins són els seus trets específics i diferencials

• Recollida d’informació
Aquesta és la part que porta més feina del procés de tria d’escola. Aquest procés el podríem dividir en tres parts: recollida d’informació pública, jornades de portes obertes i entrevista personal. Recollida d’informació pública i contacte amb informadors de confiança
Un cop la família ha elaborat la llista d’escoles candidates el més recomanable és entrar a la pàgina web de les escoles per recollir la informació pública sobre l’escola i esbrinar alguns temes pràctics com les dates, les jornades de portes obertes i les presentacions d’escola, així com les dades de contacte per concertar una entrevista.

- Advertisement -

L’estil de la pàgina i els projectes que expliquen són un bon reflex del tarannà de l’escola. Si està disponible, llegir amb deteniment el projecte pedagògic que explica com entén la pràctica pedagògica i quins són els seus trets específics i diferencials.

Un altre recurs interessant d’informació poden ser les pàgines de Facebook i Twitter de les escoles. Trobarem el contacte dels antics alumnes, si hi ha xarxa d’antics alumnes, persones que coneguem d’altres entorns i que ens puguen informar.

ValenciàEspañol