Noticias de Alicante y provincia

miércoles, 27 septiembre 2023

El Castell de Santa Bàrbara rep el Premi Archival 2018

El Castell de Santa Bàrbara serà guardonat demà amb un dels Premis Archival Comunitat-Valenciana 2018, en un acte a València al qual assistirà l'edil de Cultura, Mª Dolores Padilla. 

El Castell de Santa Bàrbara serà guardonat demà amb un dels Premis Archival Comunitat-Valenciana 2018, en un acte a València al qual assistirà l’edil de Cultura, Mª Dolores Padilla.

- Advertisement -

La Junta Directiva de Archival, ha decidit atorgar aquesta distinció per “els seus mèrits pel manteniment de les tradicions autòctones i col·laboració en favor del patrimoni històric cultural i mediambiental de la nostra Comunitat Valenciana”.

Padilla s’ha mostrat satisfeta de poder recollir un premi per al Castell “ja que és el nostre emblema i una joia patrimonial de la qual tots els alacantins ens sentim especialment orgullosos”. “Des de l’Ajuntament apostem per revitalitzar la fortalesa i donar-li el valor que es mereix”, ha afegit l’edil.

- Advertisement -

Archival és una entitat privada sense ànim de lucre, amb 28 anys de trajectòria, per al foment i promoció de la recuperació dels centres històrics d’Espanya, en aspectes urbanístics, comercials, artesanals, culturals, turístics i socials.