L’Institut Gil-Albert exposa l’obra de Rosell Meseguer

El crític José Luis Martínez Meseguer és el comissari de la proposta que obri el debat sobre el paper de les representacions visuals en la cultura.

Juega Limpio Orihuela

Sota el títol de ‘L’invisible’, l’artista Rosell Meseguer inaugurarà una nova sessió de ‘Art a la Casa Bardín’ de l’Institut Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert.

L’exposició, que podrà visitar-se fins al 4 de juny, està comisariada per José Luis Martínez Meseguer i incita a l’espectador a indagar sobre el paper de les representacions visuals en la cultura contemporània.

Segons el criteri de l’autora, ‘l’invisible forma part de la nostra realitat quotidiana, i la història de l’art és una història de la percepció de les obres i els seus canvis, així com el registre de com la pròpia visió ha anat mudant amb el temps’.

Rosell Meseguer (Oriola, 1976) és artista visual, doctora en Belles arts per la Universitat Complutense de Madrid, professora i investigadora beneficiara de residències en l’Acadèmia d’Espanya a Roma, en el Centre Georges Pompidou; en la Société Française Photographie de París, en la Tate Gallery, en el Victòria & Albert Museum de Londres, en el MOMA i en la Columbia University de Nova York.

Així mateix, posseeix un màster en Noves Tecnologies: infografia, vídeo i so, ha realitzat diverses exposicions com Symphonie, La dissuasió, La invisibilitat, OVNI Arxive i TAMARUGAL en sala d’Espanya, Xile i l’Argentina.