fbpx
15.9 C
Alicante

Poble Nou celebra un curs en transparència pública i accés a la informació

• Aquesta actuació s’emmarca en l’Estratègia d’Actualització del Portal de Transparència i Capacitació del Personal del consistori

- Publicidad -NTC Comarques
- Publicidad -

La conferència serà el dimecres, 21 d’octubre de 2020, de 10:00 a 13:00, a l’Edifici “El Puig” i serà impartida per l’il·lustre catedràtic de Dret Constitucional i membre del Consell de Transparència de la Generalitat Valenciana, D. Lorenzo Cotino Hueso.

L’Ajuntament del Poble Nou de Benitatxell ha organitzat una jornada formativa especialitzada en transparència pública i accés a la informació adreçada al personal del municipi en virtut del projecte anomenat “Estratègia d’Actualització del Portal de Transparència i Capacitació del Personal”.

Aquest curs serà impartit el proper dimecres, 21 d’octubre de 2020, en horari matinal, de 10:00 a 13:00, a l’Edifici “El Puig”, estant al càrrec de la mateixa l’il·lustre catedràtic de Dret Constitucional i membre del Consell de Transparència de la Generalitat Valenciana, D. Lorenzo Cotino Hueso.

Així mateix, a la fi de presentar el projecte, a l’inici de la capacitació participaran l’alcalde del Poble Nou de Benitatxell, Miguel Ángel García Buigues; la regidora de Transparència i Participació Ciutadana, María Teresa Roldán Pastor; el regidor de Comunicació i Innovació Digital, Víctor Bisquert Ferrer; i el director executiu d’EQUÀLITAT, participació i igualtat, José Luis Sahuquillo Orozco.

- Publicidad -

Per tant, l’objectiu de la present conferència serà doble. D’una banda, permetrà nodrir al funcionariat del consistori de nous coneixements en matèria de transparència, dret d’accés a la informació pública i rendició de comptes per a promoure i enfortir una democràcia oberta, transparent i propera en el municipi.

D’altra banda, s’exposaran i encarrilaran totes les actuacions que es duran a terme en el marc d’aquesta iniciativa, tenint especial rellevància la conformació dels diferents grups de treball intern integrats pel funcionariat que, organitzats segons matèria i competència, s’encarregaran de dinamitzar i agilitzar les tasques de recerca, recopilació i actualització del present Portal de Transparència.

- Publicidad -

Des de l’Ajuntament del Poble Nou de Benitatxell espera i desitja que tot el personal al servei de l’entitat local mostre un elevat grau de compromís, col·laboració i predisposició a participar en tots els treballs que, d’ara en avant s’impulsen bé per part del mateix consistori o bé per part de l’empresa col·laboradora externa, EQUÀLITAT, participació i igualtat, de conformitat amb l’Estratègia d’Actualització del Portal de Transparència i Capacitació del Personal del nostre consistori.

- Advertisement -
- Publicidad -Torrevieja_Fiestas

Síguenos en las redes

5,181FansMe gusta
8,773SeguidoresSeguir
703SeguidoresSeguir

Registrados 4 brotes en Alicante y Sant Joan d’Alacant, todos por encuentros sociales

El 92% de los brotes son de ámbito social, según ha declarado hoy la consellera Ana Barceló.

Almoradí invertirá 12 millones de euros en reparar los daños de la DANA de 2019

El importe de las obras que ya se han ejecutado tanto por el Ayuntamiento como por otras administraciones asciende a 1.263.426,36 euros.

Elche registra 3 nuevos brotes de coronavirus, uno de ellos en un colegio

El 92% de los brotes son de ámbito social, según ha declarado hoy la consellera Ana Barceló.
- Publicidad -Caixa Ontinyent
- Publicidad -Torrevieja
- Publicidad -Teulada
- Publicidad -Brobit

Noticias relacionadas

El proyecto de innovación educativa ‘Programa tu obra’ premia por partida doble al CEIP Santa María Magdalena

• De entre los 19 trabajos premiados en colegios de toda la Comunitat Valenciana, el CEIP Santa María Magdalena ha logrado dos premios, uno al centro educativo por el corto ‘El pla B’ y otro a la alumna Vanessa Ivanova Sobrino por ‘El Robot Robi’

Benitatxell pone en marcha un Plan de Igualdad Interno

• La Concejalía de Igualdad y Políticas de Género ha recibido una ayuda de 1.382,44 euros de la Diputación de Alicante para este fin

El Centro de Salud de Benitatxell recupera el horario anterior a la pandemia

• El consultorio abrirá de lunes a viernes, de 8:00 a 15:00 horas, y la pediatra atenderá todos los días de 8:00 a10:30 horas

Las personas mayores de Benitatxell inician un nuevo curso del Taller de Memoria

Este martes, ha dado inicio el Taller de Memoria para personas mayores que desde hace unos años se lleva a cabo en El Poble Nou de Benitatxell para ejercitar la memoria en la vida diaria y fortalecer la atención y la capacidad del recuerdo.

La Escuela de Música del Poble Nou de Benitatxell digitaliza sus clases

• El pasado curso ya se llevó a cabo una prueba piloto con un panel virtual, y este año se ha incrementado esta digitalización con la ampliación de más recursos
CatalanSpanish