fbpx

Noticias de Alicante y provincia

lunes, 15 agosto 2022

Oriola celebra un esdeveniment de suport a la seua Candidatura com a Ciutat Creativa de la Literatura UNESCO

El lema serà ‘Oriola, un univers de poesia i llum entre el Mediterrani i Iberoamèrica’

L’alcalde d’Oriola, Emilio Bascuñana, ha anunciat que dijous que ve dia 18 de juliol, a les 10.30 h., se celebrarà en el Pont de Llevant un esdeveniment públic de suport a la Candidatura d’Oriola a Ciutat Creativa de la Literatura UNESCO. “Volem realitzar un acte en el qual mostrem el suport de la ciutadania a aquesta magnífica candidatura i per a això realitzarem una multitudinària fotografia, a la qual convidem a tots a assistir”, ha informat l’alcalde.

- Advertisement -

L’alcalde ha demanat també que “els assistents porten un llibre a l’esdeveniment, com a símbol de promoció d’aquesta candidatura”, que a més emprarà el lema ‘Oriola, un univers de poesia i llum entre el Mediterrani i Iberoamèrica’.

En xarxes socials s’han habilitat dues etiquetes en els quals conversar sobre la candidatura, #OrihuelaCiudadLiteraria i #OrihuelaUNESCO. Oriola va rebre recentment el suport de la Comissió Nacional de la UNESCO i es va convertir en una de les quatre ciutats espanyoles que competiran internacionalment per ser Ciutat Creativa.

- Advertisement -

 

ValenciàEspañol