La previsió de pluja i vent obliguen a ajornar Els Murals de Sant Isidre al primer cap de setmana de maig

Se celebraran els dies 3, 4 i 5 de maig

Juega Limpio Orihuela

Els Murals de Sant Isidre, previstos per a aquest cap de setmana, s’ajornen per motius meteorològics. Se celebraran els dies 3, 4 i 5 de maig.

Després d’estudiar els últims parts meteorològics, que preveuen pluges, vent i fred per al pròxim cap de setmana, la regidoria de Cultura ha decidit posposar aquest homenatge a Miguel Hernández fins al primer cap de setmana de maig.

Malgrat tindre ja la programació elaborada, les façanes assignades als artistes i els esbossos aprovats, des de l’Ajuntament d’Oriola s’ha decidit ajornar la nova edició dels Murals de Sant Isidre a la vista de la previsió de pluja, que impediria pintar les parets i celebrar les activitats previstes en ser totes a l’aire lliure.

La regidoria de Cultura va sol·licitar un informe al meteoròleg Pedro Gómez Cascales, director de MeteOrihuela, en el qual es confirma l’alta probabilitat de precipitacions, sobretot Divendres de vesprada i nit i Dissabte, així com ratxes de vent de fins a 45 km / h el diumenge i temperatures de fins a 5 graus.

Davant aquesta previsió meteorològica, la regidoria de Cultura compta també amb l’informe d’un enginyer col·legiat encarregat de la certificació de les instal·lacions prevista per a aquest esdeveniment en el qual s’assegura que ni amb pluja, ni amb alerta per vent es podrien instal·lar ni muntar els escenaris per als concerts previstos.

Els pintors participants també tindrien problemes per a pintar amb les parets mullades i tampoc es podria realitzar el torneig de futbol sala amb la pista mullada ni Mercadejar-te amb el vent previst.

Davant aquesta situació, des de la regidoria de Cultura juntament amb la comissió organitzadora s’ha vist obligada a posposar la data al primer cap de setmana de maig precisament per a intentar garantir l’èxit d’aquesta activitat en homenatge a Miguel Hernández.