fbpx

Nova assignatura per començar el curs: el maquillatge per a homes

Esta temporada posem el nostre objectiu a animar als homes a maquillar-se.

El mes de setembre ens proposem nous reptes. Esta temporada posem el nostre objectiu a animar als homes a maquillar-se. No, no és qüestió de fer-se un arc de Sant Martí en les parpelles! Simplement és qüestió d’ensenyar-los que amb uns senzills tocs poden ser encara més macos, sense deixar de ser masculins. Així és el maquillatge per a homes que et proposem…

El maquillatge per a homes ve des de lluny

No et poses les mans al cap, el maquillatge per a homes no és cosa d’ara, ve des de lluny. Ja en l’Antic Egipte els homes pintaven els seus ulls amb kohl. Més tard, en el segle XVII els homes de la cort aclarien la seva pell amb pols per a tenir un aspecte distingit i donaven color vermell a les seues galtes i llavis.

En el món del teatre, els actors de totes les èpoques també maquillaven els seus ulls per a emfatitzar i donar expressivitat a la seua mirada.

Més recentment, cantants com David Bowie van trencar amb tots els convencionalismes i van jugar amb el maquillatge. Va maquillar les seues parpelles, el seu rostre i els seus llavis, creant així un personatge icònic més enllà de la seua veu, la seua música, les seues composicions i la seua faceta d’actor.

Línies de maquillatge per a ells

Mister és la línia de maquillatge per a homes de Givenchy. Per a ells han creat productes de textures intuïtives increïblement fàcils d’aplicar, fórmules avantguardistes i envasos neutres i moderns. Els quatre productes de bellesa de la gamma Mister han estat dissenyats per a realçar la bellesa d’homes (i també dones) en un tancar i obrir d’ulls.

Llapis Corrector Mister Instant. Disponible en 4 tons per a camuflar les imperfeccions i els signes de fatiga i il·luminar la mirada.

Mister Matifying Stick. Barra matificant amb efecte segona pell en un to transparent que suavitza la pell i redueix les imperfeccions sense deixar un efecte endurit.

Mister Healthy Glow Gel. Gel ultrafresc amb lluminositat natural que realça la pell amb un vel acariciat pel sol. El seu to universal s’adapta amb precisió al color de la pell per a realçar el seu to amb microsferes pigmentades.

Mister Brow Groom. Gel fixador transparent que doma i estructura les celles durant molt de temps, gràcies a la precisió del seu raspall corbat.

Per la seva part Chanel va presentar fa uns mesos la seua primera línia de maquillatge masculí, format per 3 productes fàcils d’usar per a allisar i hidratar els llavis, unificar el rostre i definir les celles, en un embalatge blau fosc.

Le Teint Foundation Boy. Fons de maquillatge de textura lleugera i imperceptible, que allisa i unifica la pell. Confortable i fàcil d’aplicar, la seva fórmula fresca i fluida s’estén sense esforç per a aconseguir una pell matificada, unificada i lluminosa. Una cobertura imperceptible amb resultats visibles al llarg del dia. El seu preu: 65 €.

Le Stylo Sourcils Boy. Densifica i defineix fàcilment les celles per a aconseguir un look natural. Aquest llapis amb dos extrems ofereix, d’una banda, una mina retràctil per a emplenar i definir, i per un altre, un raspall per a disciplinar les celles. Confortable i waterproof, la seva fórmula resisteix durant més de 8 hores. El seu preu: 40 €.

Le Baume À Lèvres Boy. Bàlsam de llavis per a un resultat natural. La seva fórmula transparent no brilla i nodreix els llavis durant més de 8 hores. Un bàlsam imperceptible. Resultats visibles. El seu preu: 38 €.

Tips de maquillatge per a homes

L’objectiu principal del maquillatge per a homes s’assembla a la tendència per a la temporada del maquillatge femení: la naturalitat, l’efecte «està molt maco i no sé què s’ha fet…» Per a aconseguir-lo és necessari seguir estos senzills passos:

1- Neteja profunda del rostre, la qual cosa inclou una exfoliació setmanal per a tenir el rostre perfectament suau i que el maquillatge quedi perfecte, sense que es note.
2- Hidratar la pell abans d’utilitzar qualsevol producte de color.
3- Utilitzar un fons de maquillatge (un ‘teint‘) d’idèntic to al de la pell, perfectament difuminat pels contorns del rostre.
4- Toc de correcció en els punts que sigui necessari: ulleres, imperfeccions… Perquè no es note, has de «teclejar» el corrector amb el dit anul·lar.
5- Pentinar les celles i fixar-les amb un producte específic, que també podràs utilitzar en les teves pestanyes. Si tens problemes de falta de pèls en les celles, pots utilitzar un llapis específic de celles per a omplir-les i després les pentines amb el raspall espiral que va incorporat en el llapis.
6- Dóna un toc de bàlsam protector als teus llavis. Els masculins acostumen a ser mat, per a un resultat més natural.

CatalanSpanish