fbpx

Noticias de Alicante y provincia

domingo, 7 agosto 2022

El grup alacantí ‘Mailers’ actua al Castell de Santa Bàrbara dins del cicle ‘Nits de Lluna’

El dijous 18, la Regidoria de Cultura ha previst un servei especial ininterromput cada 10 minuts de bus llançadora des de les 19.00 h. fins a les 24.00 h. amb parada davant la porta Principal de l'Hospital Perpetu Socors.

El Castell de Santa Bàrbara, presenta com un dels plats forts dins de la seua programació estival, l’actuació del grup alacantí Mailers, en la Plaça d’Armes, el dijous 18 de juliol a les 21.30. 

- Advertisement -

Cal recordar que Mailers comença la seua marxa l’any 2012 format per músics provinents d’altres projectes. La formació actual és: Anabel García (veu), Carlos Gómez (bateria), Josu García (guitarra) i David Arenas (baix).

Llancen el seu primer disc «Matèria» al novembre de 2012 al mateix temps que el videoclip del seu primer single «Matèria», quedant finalista del FIVECC. El grup comença ràpidament a sonar en mitjans com a Sol Música, MTV, NEOX, Ràdio 3, Ràdio Galega, TVE… El disc entra en la llista oficial de discos més venuts de Promusicae.

- Advertisement -

Mailers suposa un gir en la manera d’enfocar la música dels seus components i la continuïtat d’un viatge que parteix d’un concepte més pur, amb nous sons, influències i visions, una nova «matèria» en procés…

L’actuació s’enmarca dins del cicle d’estiu ‘Nits de Lluna’.

El concert del dijous 18 de juliol és gratuït i limitat a l’aforament.

Amb aquest motiu el Castell romandrà obert fins a les 23.45 hores. Com sempre, recordem als usuaris que es recomana l’accés pel servei d’ascensors i és possible que puga donar-se restricció de trànsit per a vehicles particulars en l’accés .No obstant això, per a aquest dia, la Regidoria de Cultura ha previst un servei especial ininterromput cada 10 minuts de bus llançadora des de les 19.00 h. fins a les 24.00 h. amb parada davant la porta Principal de l’Hospital Perpetu Socors.

ValenciàEspañol