Noticias de Alicante y provincia

sábado, 30 septiembre 2023

La II edició del Festival de Rock Mediterrani oferirà quatre concerts

La proposta manté el seu format de cicle d'actuacions que es concentraran en quatre dates, un divendres al mes, entre febrer i maig de 2019.

L’II M Festival de Rock Mediterrani organitzat per la Diputació d’Alacant i la Fundació Caja Mediterráneo reunirà enguany dotze bandes, huit de la província i quatre de projecció nacional. L’esdeveniment aposta per oferir un concert al mes des del febrer fins a maig de 2019 i l’escenari, com sempre, serà l’Aula de Cultura d’Alacant.

- Advertisement -

Així ho ha explicat aquest matí el diputat de Cultura, Cèsar August Asencio, qui al costat del vicepresident de la Fundació Caja Mediterráneo, Miguel Valor, ha presentat aquesta proposta que, malgrat la seua curta trajectòria, ha calat profund entre els afeccionats de la província i aspira a convertir-se en un referent del panorama musical.

Asencio ha manifestat que “el festival persisteix en la voluntat de fomentar la relació entre els músics i bandes de la província d’Alacant i a donar a conéixer el treball dels artistes locals. Una plataforma sòlida que contribuïsca a visibilitzar la nostra escena musical, abastant tots els estils i impulsant el desenvolupament professional dels nostres músics”.

- Advertisement -

Per part seua, Valor ha destacat que “des de la Fundació Caja Mediterráneo estem desenvolupant una programació dirigida a complementar l’oferta cultural ja existent a la província. Volem oferir una programació atractiva per al públic més jove i que, al seu torn, siga una programació compromesa amb la província d’Alacant”.

La proposta, coordinada per Alejandro Tévar i Miguel Carratalá, manté el seu format de cicle de concerts, que es concentraran en quatre dates, una per mes, entre febrer i maig de 2019. Entre la resta de novetats destaquen també el canvi del dia de celebració, que passa de dijous a divendres, i el format de les audicions que, a més de comptar amb dos grups locals, oferiran l’actuació d’una banda de trajectòria consolidada.

L’entrada per a aquests concerts tindrà un preu simbòlic de cinc euros per gala i estarà limitada a l’aforament de l’Aula. Les passades es podran adquirir de forma on-line a través de la plataforma ‘Entrades al teu abast’ i físicament en la taquilla de l’Aula de Cultura d’Alacant.

L’elecció dels artistes s’ha realitzat sobre la base de diversos criteris, entre ells que estiguen en actiu a la província, amb discos editats en els últims mesos o en el mateix any, amb un repertori fonamentalment compost per temes propis, i amb capacitat per a mobilitzar al públic de la província d’Alacant.

PROGRAMACIÓ

  • 15 febrer: Guadalupe Plata /Otto /Banana Cósmica
  • 15 març: Los Chicos / Jineta y los Apocalípticos/ Las Infrarrojas
  • 12 abril: Joan Colomo/Sindicato Vertical/ Mute
  • 17 maig: Za! / Milton/ Mágico González