fbpx

Noticias de Alicante y provincia

lunes, 15 agosto 2022

El festival de guitarra ‘Ciutat d’Elx’ arrancarà amb el concert del Canary Guitar Quartet

La formació d'origen canari va guanyar la XV edició del Concurs de Música de Cambra ex-aequo amb el Duo Khitarsis

Enguany el Festival de Guitarra ‘Ciutat d’Elx’ celebra la seua XXI edició i donarà començament el divendres 19 de juliol, amb l’actuació del grup Canary Guitar Quartet. El concert tindrà lloc en el Claustre de San José a les 21.30 hores amb entrada gratuïta per a tots els públics. Aquest quartet de guitarra es va proclamar vencedor del Concurs de Música de Cambra amb Guitarra de l’any passat, ex-aequo amb el Duo Khitarsis. La victòria del certamen va suposar un buit assegurat per a tots dos grups en el calendari de concerts del certamen en la seua vint-i-unena edició.

- Advertisement -

El Canary Guitar Quartet és un grup de quatre guitarristes compost per Samuel Delgado, Luis Alejandro García, Tomás Fariña i Fran Yanes. La formació va debutar amb la interpretació del Concert Andalús de Joaquín Rodrígo, al costat de l’Orquestra Simfònica de les Palmes, en el reconegut Teatre Encreuament de Cultures d’Arinaga. Després de l’èxit d’aquest concert, els canaris van preparar un projecte amb el qual es van aconseguir consolidar, i actuar en diferents llocs de la geografia espanyola, com Cartagena, Barcelona o Elx, entre altres.

El següent concert serà el dissabte 20 de juliol, a les 21.30 hores i l’actuació serà a càrrec de Marco Piperno. L’italià és considerat un dels guitarristes més prometedors del panorama actual, gràcies a la seua meteòrica carrera que li ha portat a actuar en tota Itàlia i en diversos països d’Europa i Àsia.

ValenciàEspañol