fbpx
23.7 C
Alicante

El Teatre Principal protagonitza el cupó de l’ONCE de la sèrie “ciutats a escena”

'Ciutats a escena', és una sèrie de cupons de l'ONCE dedicada als teatres més emblemàtics.

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

El Regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Alacant, Antonio Manresa, ha acudit al costat de la subdirectora del Teatre Principal, Mª Dolores Padilla i la Directora de Zona de l’ONCE a Alacant, Estela Medina, a la presentació del cupó del pròxim 17 de novembre en el qual la façana del Teatre Principal serà la protagonista de la sèrie “ciutats a escena”.

‘Ciutats a escena’, és una sèrie de cupons de l’ONCE dedicada als teatres més emblemàtics, amb la qual pretén acostar-se als ciutadans des d’una altra perspectiva, mostrant i difonent els escenaris més importants i emblemàtics.

La sèrie va començar el passat 13 de maig amb el cupó dedicat al Teatre Apol·lo, d’Almeria, i farà un recorregut per les 50 províncies i les dues ciutats autònomes del nostre país. Al costat del d’Alacant, a la Comunitat Valenciana, seran protagonistes els Teatres Principals de València i Castelló.

Manresa ha destacat que “una de les idees de la Regidoria és el retorn de la cultura, per la qual cosa és molt important que la façana del nostre coliseu estiga en un cupó que es distribueix per més de 20.000 agents per tota Espanya”, “Si ajuntem la important labor social realitzada per l’ONCE, amb la publicitat que això suposa per a Alacant, aconseguim una sinergia perfecta”.

En finalitzar l’acte, la representant de l’ONCE ha fet lliurament a l’Ajuntament i al Teatre d’una rèplica a gran grandària del cupó.

Fundació ONCE
La Fundació ONCE per a la Cooperació i Inclusió Social de Persones amb Discapacitat (d’ara en avant, Fundació ONCE), naix el febrer de 1988, per acord del Consell General de l’ONCE, i es presenta davant la societat al setembre d’aqueix mateix any, com un instrument de cooperació i solidaritat dels cecs espanyols cap a altres col·lectius de persones amb discapacitat per a la millora de les seues condicions de vida.

Ja des dels seus orígens, el col·lectiu de persones cegues ha tingut vocació solidària amb altres col·lectius de persones amb discapacitat, en funció de les possibilitats de cada moment històric. A mitjan huitanta, amb la reforma del cupó, l’ONCE va poder incorporar progressivament venedors de cupó no cecs, integrant més de 10.000 persones amb altres discapacitats entre 1985 i 1987. Un pas més en este esforç solidari es produeix en 1988 amb la creació de la Fundació ONCE.

Des de la seua creació, en 1988, fins a desembre de 2017 Fundació ONCE ha donat suport 41.245 projectes, presentats per persones físiques i jurídiques, que suposen econòmicament més de 1.902 milions d’euros. Fundació ONCE comparteix amb l’ONCE els mateixos valors com són: Comunicació, Solidaritat, Confidencialitat, Equitat, Confiança, Honestedat, Humilitat, Respecte, Compromís, Professionalitat i Responsabilitat.

- Advertisement -
- Publicidad -

Síguenos en las redes

4,493FansMe gusta
8,773SeguidoresSeguir
653SeguidoresSeguir

Benejúzar suma otro brote de coronavirus por contacto social

Desde el inicio de la pandemia la localidad ha tenido 35 personas contagiadas y 3 han muerto a causa de la covid-19.

Detectado un brote de coronavirus en Onil

Desde el inicio de la pandemia la localidad ha tenido 42 personas contagiadas y 18 han muerto a causa de la covid-19.

Catral suma otro brote de coronavirus por contacto social

Desde el inicio de la pandemia la localidad ha tenido 18 personas contagiadas.
- Publicidad -
- Publicidad -Teulada
- Publicidad -Brobit
- Publicidad -SantJoan

Noticias relacionadas

Un perro policía detecta a un camello en la estación de autobuses con 5,3 kilos de marihuana

Gus, el perro policía, detectó tanto la marihuana que había en su mochila como la que había dejado en la maleta del portaequipajes.

La Policía Local disuelve y sanciona a grupos de jóvenes reunidos sin mascarillas en Alicante

La Policía cierra cuatro bares y sanciona a veinte establecimientos por incumplir las medidas sanitarias y de seguridad en dos semanas en Alicante.

Alicante invita a registrar gratis la bicicleta para ser localizada en caso de robo

La disminución de robos se logra gracias a un registro normalizado y único para cada bicicleta.

Detenido por robar en una panadería de Alicante con un cuchillo de 20 centímetros

Los agentes detuvieron de madrugada a una persona que intentó atracar a la dueña de una panadería situada en un barrio de la zona norte.