fbpx

El Teatre Principal d’Alacant se suma per primera vegada a el Black Friday

Oferta de l'30% en l'adquisició d'entrades per a la sessió de "Crimen y Telón" de divendres 29 de novembre, i l'oferta per 12 euros del Pack Canguro  de dissabte 30 per a l'espectacle infantil "Pagagnini 2".

El Teatre Principal d’Alacant s’ha sumat aquest any per primera vegada a l’Black Friday amb una oferta de l’30% en l’adquisició d’entrades per a la sessió de “Crimen y Telón” de divendres 29 de novembre, i l’oferta per 12 euros del Pack Canguro  de dissabte 30 per a l’espectacle infantil “Pagagnini 2”.

El descompte de l’30%, ha precisat el Principal, és per entrades de Pati en l’espectacle “Crimen y Telón” de la companyia Ron Lalá, de divendres a les 20.30 hores.

“Crimen y Telón” és una de les produccions “millor valorades” per la crítica nacional, ha indicat l’escenari alacantí sobre la posada en escena de l’espectacle que dirigeix ​​Yayo Cáceres, que torna a l’Principal amb un dels espectacles “més divertits de la temporada “.

El públic serà “còmplice i testimoni” d’un “articidio” en primer grau. “Té dret a riure, plorar, emocionar-se, taral·lejar les cançons i no desvetllar a ningú al final de Crimen y Telón” , han ressaltat.

“El Teatre ha mort i el detectiu Noir ha de descobrir a l’assassí abans que la Agencia  Anti Arte desvetlli el secret del seu fosc passat”, ha revelat el Teatre Principal. Per a això recorrerà la història de Teatre a la recerca de veritats ocultes mentre una xarxa de misteriosos personatges conspiren a l’ombra.

Segons el Teatre Principal, l’obra és un homenatge a el teatre universal amb forma de thriller de gènere negre, ambientat en un proper futur en què les arts estan prohibides: “Una investigació a contrarellotge en què l’assassí podria ser qualsevol. Fins i tot vostès, senyors espectadors “.

PROGRAMA INFANTIL

La segona promoció especial és per a les famílies amb el Pack Canguro per al dissabte 30 de novembre amb la funció “Pagagnini 2” de la companyia Yllana i el Taller de Dansa per a nens a El Principalito.

L’oferta és entrada “Pagagnini 2” a Amfiteatre més Entrada Canguro per 12 euros. Aquesta promoció està activa per a venda a la Taquilla de Teatre Principal i venda telefònica (965.203.100).

Després de 12 anys de gira ininterrompuda per tot el món i diverses temporades en nombroses ciutats, “Pagagnini” dóna pas a “Pagagnini 2”.

Un espectacle còmic musical que farà les delícies dels aficionats a Yllana, però també a la música clàssica, a el rock, a el pop o a una infinitat de gèneres musicals. Un divertidíssim show per a tots els públics.

I mentre els nens gaudiran d’un divertit taller de dansa impartit per la International Dance School “Danza Creativa” en què els petits tindran el seu primer contacte amb la dansa a través de el joc i la imaginació.

Artículos relacionados

CatalanSpanish