fbpx

El Nadal arrenca al MARQ amb l’encesa de l’arbre i un complet programa d’activitats per a tota la família

La cita serà aquesta tarda, a partir de les 18:00 hores, als jardins de l'museu que també acolliran jocs i balls, entre d'altres propostes

MARQ torna a entrar de ple en aquestes festes nadalenques amb la tradicional encesa de l’arbre i una intensa vetllada d’activitats. Serà aquesta tarda, a partir de les 18:00 hores, i comptarà també amb bústia reial, pou dels desitjos, gimcana, ball amb Llumiq i la Castanyera, així com un recital de nadales a càrrec dels alumnes de Col·legi Públic Azorín.

Així mateix, un any més el museu mostra el seu costat més solidari amb la campanya de recollida per al Banc d’Aliments i totes les activitats d’aquesta campanya nadalenca seran gratuïtes a canvi d’un quilo de qualsevol aliment no perible. A més, el concert de el Cor de Cambra Contrapunctum -el dissabte 21 de desembre a les 20:00 hores- serà a benefici de l’Associació de Pares de Nens amb Càncer de la Comunitat Valenciana, ASPANION.

D’altra banda, el centre acollirà diferents tallers infantils, amb inscripció prèvia i destinats a nens d’entre 5 i 12 anys. El 26 de desembre tindrà lloc ‘Els Angelets de el Cor’ en què s’elaboraran aquestes figures de l’Betlem i el divendres 27 arribarà el torn de la decoració amb la proposta ‘Centre de Taula Nadalenc’, tots dos de 10:45-11:45 hores.

Després d’ells, s’oferiran representacions de teatre a les 12:00 hores, Pampol Teatre interpretarà ‘Un Nadal diferents’ el dijous, mentre que divendres serà el torn de ‘Magic Element’, a càrrec de Grup Conta3 Teatre-Animació.

Artículos relacionados

CatalanSpanish