La Diputació d’Alacant celebra aquest dissabte la festa del Carnaval amb una divertida jornada dedicada als més xicotets de la casa

Jocs, animació, pintacares, una rica xocolatada o un gran concurs de disfresses són algunes de les moltes propostes organitzades

Juega Limpio Orihuela

La màgia del Carnaval arriba aquest cap de setmana als jardins del Palau Provincial, on la Diputació d’Alacant durà a terme un complet programa d’activitats lúdiques dedicat, especialment, als més xicotets de la casa.

Jocs, animació, pintacares o inflables són algunes de les moltes i divertides propostes que la institució provincial ha organitzat i que tindran com a reclams principals una rica xocolatada i un gran concurs de disfresses en el qual tots els xiquets i xiquetes de la província podran desfilar per a lluir els seus creatius i originals vestits.

El vicepresident i diputat de Presidència, Economia i Relacions Institucionals, Carlos Castillo, ha convidat a tota la ciutadania a gaudir d’aquesta gran jornada, carregada de música i color, que tindrà lloc el dissabte dia 2 en horari de 17.00 a 22.00 hores. “A través d’aquesta iniciativa, la Diputació d’Alacant torna a obrir les seues portes per a acostar la institució provincial a tota la societat i que aquesta puga fer ús dels seus espais”, ha manifestat el diputat.

Aquest atractiu esdeveniment està destinat a tota la família i enfocat a passar unes divertides jornades de convivència en ple centre d’Alacant. L’accés al Palau Provincial serà gratuït i limitat a l’aforament de seguretat del recinte.