fbpx

Com deixar créixer la barba? Et descobrim els passos per a lluir el millor aspecte

Com es passa de no tenir barba a lluir una que sigui afavoridora?

Com es passa de no tenir barba a lluir una que sigui afavoridora?

L’aterratge del hipster fa ja més de cinc anys, va provocar tota una ona d’amants per la barba que encara es resisteix a anar-se. Si tens pensat deixar-te la barba, simplement és important que sàpigues com has de fer-ho. A més et presentem uns quants aliats per al seu manteniment.

Passos per a deixar créixer la barba

Com no és una tasca fàcil, explicarem una sèrie de passos que Gillette revela perquè els homes s’apunten a la barba i aconseguir un gran resultat.

1- Deixa que la naturalesa actue per a aconseguir la mesura que vols. Dependrà del temps que la barba del teu rostre aconsegueixi la longitud que vols.
2- La pinta, l’eina per a aconseguir un resultat impecable en la teva barba. Amb la pinta de la retalladora es pot aconseguir un look arreglat i uniforme. És preferible començar amb una pinta més llarga, per a retallar menys longitud i evitar desastres. El repte de tenir una barba igualada per totes les parts, s’aconsegueix amb diverses passades.
3- Retalla les parts que vagis a afaitar, abans de passar la fulla o la maquineta, així es redueixen les estirades i, en conseqüència, la irritació.
4- Aplica cosmètics per a l’afaitat. Amb l’aigua calenta, aclareix el rostre i la barba i així aconseguiràs hidratar el borrissol i aplicar la crema per a preparar la zona que serà treballada. Després, reparteix per la zona que vulguis afaitar, galtes i coll, gel especialment dissenyat per a això: així evitaràs talls, irritació i arraps.
5- Cura amb l’afaitat: en la direcció de la barba i en contra (perquè és essencial per a arribar a tots els borrissols de la barba) i tingues en compte les cures de les fulles (s’han d’aclarir amb molta freqüència). Oblida’t de sacsejar la maquineta contra el lavabo per a treure els pèls!
6- Empra la retalladora de precisió per a mantenir una barba radiant. Només tenint en compte la importància dels detalls aconseguiràs una bona barba.
7- Utilitza els cosmètics adequats per al seu manteniment.

Aliats per a cuidar la barba

Gel d’Afeitar de Farma Dorsch. Hidratar, calmar, refrescar i suavitzar la zona abans, després i durant l’afaitat és la funció d’aquest cosmètic. A més, el producte de cura masculina és fins i tot recomanable per a les pells més sensibles. També ajuda a prevenir la formació de fol·licles enquistats i a tancar el porus. El seu preu: 24 €.

2 en 1 After-shave + Cuidado Hidratante, de l’Oréal Men Expert. El tractament per a la cura masculina plena la pell del rostre de frescor i protegeix la superfície de la tibantor. Així, la hidratació dura tot el dia, i es manté la sensació d’alleujament davant les rojors pròpies de l’afaitat. El seu preu: 6,95 €.

Gel de Afeitado Original, de Bulldog. Aquesta fórmula de gel transparent, amb àloe vera, camelina i te verd, és un gran aliat per a l’afaitat, facilitant el rasurat. Així la pell no es resseca i recupera la calma, això s’aconsegueix amb la mescla de vuit olis essencials. Les notes cítriques de bergamota, llimona i llima s’entremesclen amb el gerani i pàtxuli amb notes de base de fusta de cedre, artemísia vulgaris i vetiver. El seu preu: 4,90 €.

Bálsamo para el afeitado de Weleda. Un producte de cura masculina, amb una fórmula d’extractes de camamilla i mira, amb àloe vera i oli de jojoba, prevé la sequedat de la pell, i la calma de la possible irritació. A més, ho aconsegueix creant un agradable efecte fred. El seu preu: 15,80€.

Xtreme 3® Ultra Flex™, de Wilkinson. Amb tecnologia Pivot Ball, la maquineta presenta un capçal lubrificat i fulles flexibles, aconseguint total mobilitat i màxima cobertura en el rostre. A més, conté un mànec ergonòmic que facilita el moviment per a aconseguir el millor resultat. El seu preu: 4,95 €.

La Styler 3 en 1: afeitadora, recortadora y perfiladora, de Gillette. Retallar de manera uniforme, apurar l’afaitat i perfilar la barba és possible amb esta maquineta que combina fulles Fusion ProGlide amb la retalladora desenvolupada per Braun. A més, és resistent a l’aigua, per a realitzar l’afaitat a la dutxa.

Artículos relacionados

CatalanSpanish