fbpx

Noticias de Alicante y provincia

lunes, 15 agosto 2022

Els usuaris del Centre Ocupacional Oriol celebren la seua tradicional representació de les Festes de Moros i Cristians

Han nomenat als seus càrrecs festers i han realitzat una representació de la llegenda de l'Armengola

L’alcalde d’Oriola, Emilio Bascuñana, el Síndic Portador de la Gloriosa Ensenya de l’Oriol 2019, Marcelino Asuar Belda, i el president de l’Associació de Moros i Cristians, Pepe Vegara, han assistit al tradicional acte de celebració de les Festes de Moros i Cristians del Centre Ocupacional Oriol, en el qual els seus usuaris recreen la festa oriolana. “Aquest esdeveniment és un dels més emotius de tota la setmana festera, i cal felicitar els càrrecs del Centre, als professors, a tot el personal i a les famílies, per la labor que fan dia a dia”, ha indicat l’alcalde.

- Advertisement -

Els usuaris del centre han nomenat als seus càrrecs festers i han realitzat una representació de la llegenda de l’Armengola. A més, han realitzat diverses desfilades per les instal·lacions, recreant la festa oriolana.

Els càrrecs festers 2019 del Centre Ocupacional Oriol han sigut: Alejandro Riquelme, Ambaixador Cristià; Ángel Sanse, Ambaixador Moro; Charo Onandía, Síndic Portadora; Lola Marcos, Armengola; y Paqui Lucas, alcaldessa.

- Advertisement -

Bascuñana ha estat acompanyat per Rafael Almagro, Mariola Rocamora, Dámaso Aparicio y María Teresa Sánchez, regidors de l’equip de Govern; per Gloria Quesada, Armengola; por Dominique Giménez, Ambaixador Moro; por Javier Díaz, Ambaixador Cristià; i per la delegació de la ciutat germana de Zacatecas.

 

ValenciàEspañol