fbpx

Alacant impulsa els cursos gratuïts de ‘Iniciació a la Llengua i Cultura Valenciana’

Es presenten amb tres nivells de dificultat i la inscripció es realitzarà del 2 al 20 de desembre.

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Alacant, que dirigeix l’edil Julia Llopis, posa en marxa este mes de desembre la inscripció als cursos d»Iniciació a la Llengua i Cultura Valenciana’, un programa gratuït dirigit a persones adultes. Els cursos s’impartiran a partir del mes de febrer amb una duració de 60 hores i les inscripcions podran realitzar-se des del 2 fins al 20 de desembre.

L’objectiu d’estos cursos és que tots els participants puguen millorar el seu nivell de valencià i el coneixement de la cultura valenciana. La regidora d’Educació ressalta que estos cursos gratuïts «busquen l’aprenentatge i la promoció de la llengua i cultura valenciana i, per tant, ajudaran els ciutadans a incrementar les seues possibilitats a l’hora de buscar ocupació».

Els cursos estan dividits en tres nivells: B1B2 i C1, i les persones que vulguen inscriure’s hauran de seleccionar el seu nivell a l’hora d’apuntar-se en el full d’inscripció que poden trobar en la pàgina web de l’Ajuntament d’Alacant.

Inscripcions

La sol·licitud de plaça en els cursos es realitzarà presentant per registre general de l’Ajuntament o seu electrònica el full d’inscripció juntament amb fotocòpia de DNI, passaport, NIF, o un altre document que acredite la identitat.

La llista d’admesos es publicarà el 17 de gener en les dependències del Centre Municipal de Formació de Persones Adults. Així mateix, es comunicarà per correu electrònic als admesos.

Horaris

Curs nivell B1: dilluns i dimecres de 19.30 a 21.30

Curs nivell B2: dimarts i dijous de 19.30 a 21.30

Curs nivell C1: dilluns i dimecres de 19.30 a 21.30

CatalanSpanish