fbpx
12.3 C
Alicante

Alacant trau a la venda anticipada les últimes cinc-centes cadires de les set mil disponibles per a presenciar la Cavalcada de Reis Mags

El dissabte, dia 5 de gener, les Escales de la Reina en la dàrsena interior del Port d'Alacant seran l'escenari de l'arribada a les cinc de la vesprada de SS. MM. els Reis Mags d'Orient.

- Publicidad -
- Publicidad -

Les taquilles de la plaça de Bous trauen a la venda anticipada les últimes cinc-centes cadires de les set mil disponibles per a presenciar la Cavalcada de Reis Mags a tres dies de la celebració. El preu d’aquestes localitats és de 3 euros i només es poden adquirir un màxim de cinc per persona. Les que no hagen sigut retirades amb antelació, es podran comprar directament en el recorregut al personal de l’organització.

La major part de la recaptació de la venda de les cadires anirà destinada a Càritas i els seus programes d’atenció a xiquets en risc d’exclusió social a proposta del Grup Vectalia, empresa a la qual l’Ajuntament va adjudicar l’organització de la Cavalcada. Per part seua, la concessionària ha renunciat a qualsevol tipus de benefici econòmic de la venda de les cadires.

- Publicidad -

Arribada dels Mags
El dissabte, dia 5 de gener, les Escales de la Reina en la dàrsena interior del Port d’Alacant seran l’escenari de l’arribada a les cinc de la vesprada de SS. MM. els Reis Mags d’Orient. Juan Cabello, director d’El Corte Inglés d’Alacant; Luis Miguel Papí, Gestor Comercial del Grup Heineken; i David Olivares, director comercial del Grup Sorell, representaran, respectivament, els papers de Melchor, Gaspar i Baltasar.

Al mateix temps començarà en la plaça de Bous, fins a les 18 hores, l’espectacle infantil “Crazy Dreams, missió especial Nadal”, que precedirà a l’acte de recepció de SS.MM els Reis Mags, al qual es podrà acudir mitjançant invitació prèvia. Per a poder assistir a aquest espectacle amb capacitat per a 2.500 persones, la plaça de bous obrirà les seues portes a les 16 hores.

- Publicidad -

A les 19 hores començarà la LXXII Gran Cavalcada de Reis Mags d’Alacant. El recorregut serà el següent: Plaza dels Estels, Av. d’Alfons X El Savi, Rambla de Méndez Núñez i Carrer Rafael Altamira.

Una vegada en la plaça de l’Ajuntament, SS.MM els Reis Mags pronunciaran un discurs per als xiquets i xiquetes des dels balcons del Consistori. Amb aquesta al·locució es posarà el fermall d’or a més d’un mes d’activitats programades per a viure la il·lusió del Nadal a Alacant.

- Publicidad -

Més de 24 carrosses i 1.300 voluntaris
En la Cavalcada participaran 24 carrosses, la meitat d’elles de signatures comercials, acompanyades per onze bandes de música, segons va precisar el regidor de Festes, José Ramón González. Desfilaran més de 1.300 persones entre ballarins, músics, artistes i ostentacions de les carrosses, i voluntaris de les diferents festes d’Alacant.

- Advertisement -
- Publicidad -DipA_Premiosprovinciales

Síguenos en las redes

4,900FansMe gusta
8,773SeguidoresSeguir
673SeguidoresSeguir

Elda rebaja el tipo impositivo del IBI, suprime la tasa de terrazas para 2021 y congela el resto de impuestos

El coeficiente del Impuesto de Bienes Inmuebles queda en el 0,998% y se sitúa en niveles de hace 25 años, acumulando además una bajada del 18,5% durante los últimos cinco ejercicios

Detectados cuatro brotes con 16 contagiados de coronavirus en Orihuela

En Orihuela hay 196 casos activos de coronavirus, a los que hay que sumar el brote de hoy.

Detectados cuatro brotes con 19 contagiados de coronavirus en Elche

En Elche hay 512 casos activos de coronavirus, a los que hay que sumar el brote de hoy.
- Publicidad -DipA_Emprendimiento
- Publicidad -Aspe_Emprende
- Publicidad -Teulada
- Publicidad -9octubreGVA Brobit

Noticias relacionadas

Alicante acelera la ayuda a la hostelería y el comercio tras la declaración del toque de queda

El alcalde firmará un decreto para poner en marcha la subvención con los fondos disponibles y sin necesidad de incluirlos en la cuarta modificación de créditos

Disuelven un botellón y una fiesta en Alicante tras declarar el toque de queda

La Policía Local cierra el operativo nocturno con máximo cumplimiento en el toque de queda en Alicante.

Alicante pasa su primera noche de toque de queda desde el 23-F sin incidentes graves

No se han destacado incidentes graves durante la primera noche de restricción de la movilidad.

Desarticulado un grupo de narcotraficantes en Alicante por en envío de marihuana a Reino Unido e Irlanda

Hay seis arrestados en Alicante y se han interceptado cuatro paquetes que contenían 4 kilos de marihuana y 15.000 pastillas.

Alicante suspende la Cabalgata de Reyes y la fiesta de Fin de Año

La situación sanitaria como consecuencia del Covid-19 ha llevado al concejal de Fiestas, Manuel Jiménez, a anunciar la suspensión de las celebraciones navideñas.