fbpx

Noticias de Alicante y provincia

miércoles, 6 julio 2022

Alacant trau a la venda anticipada les últimes cinc-centes cadires de les set mil disponibles per a presenciar la Cavalcada de Reis Mags

El dissabte, dia 5 de gener, les Escales de la Reina en la dàrsena interior del Port d'Alacant seran l'escenari de l'arribada a les cinc de la vesprada de SS. MM. els Reis Mags d'Orient.

Les taquilles de la plaça de Bous trauen a la venda anticipada les últimes cinc-centes cadires de les set mil disponibles per a presenciar la Cavalcada de Reis Mags a tres dies de la celebració. El preu d’aquestes localitats és de 3 euros i només es poden adquirir un màxim de cinc per persona. Les que no hagen sigut retirades amb antelació, es podran comprar directament en el recorregut al personal de l’organització.

- Advertisement -

La major part de la recaptació de la venda de les cadires anirà destinada a Càritas i els seus programes d’atenció a xiquets en risc d’exclusió social a proposta del Grup Vectalia, empresa a la qual l’Ajuntament va adjudicar l’organització de la Cavalcada. Per part seua, la concessionària ha renunciat a qualsevol tipus de benefici econòmic de la venda de les cadires.

Arribada dels Mags
El dissabte, dia 5 de gener, les Escales de la Reina en la dàrsena interior del Port d’Alacant seran l’escenari de l’arribada a les cinc de la vesprada de SS. MM. els Reis Mags d’Orient. Juan Cabello, director d’El Corte Inglés d’Alacant; Luis Miguel Papí, Gestor Comercial del Grup Heineken; i David Olivares, director comercial del Grup Sorell, representaran, respectivament, els papers de Melchor, Gaspar i Baltasar.

- Advertisement -

Al mateix temps començarà en la plaça de Bous, fins a les 18 hores, l’espectacle infantil «Crazy Dreams, missió especial Nadal», que precedirà a l’acte de recepció de SS.MM els Reis Mags, al qual es podrà acudir mitjançant invitació prèvia. Per a poder assistir a aquest espectacle amb capacitat per a 2.500 persones, la plaça de bous obrirà les seues portes a les 16 hores.

A les 19 hores començarà la LXXII Gran Cavalcada de Reis Mags d’Alacant. El recorregut serà el següent: Plaza dels Estels, Av. d’Alfons X El Savi, Rambla de Méndez Núñez i Carrer Rafael Altamira.

Una vegada en la plaça de l’Ajuntament, SS.MM els Reis Mags pronunciaran un discurs per als xiquets i xiquetes des dels balcons del Consistori. Amb aquesta al·locució es posarà el fermall d’or a més d’un mes d’activitats programades per a viure la il·lusió del Nadal a Alacant.

Més de 24 carrosses i 1.300 voluntaris
En la Cavalcada participaran 24 carrosses, la meitat d’elles de signatures comercials, acompanyades per onze bandes de música, segons va precisar el regidor de Festes, José Ramón González. Desfilaran més de 1.300 persones entre ballarins, músics, artistes i ostentacions de les carrosses, i voluntaris de les diferents festes d’Alacant.

ValenciàEspañol