Els Carters Reals dels Reis Mags recolliran demà les cartes de desitjos en la plaça de l’Ajuntament d’Alacant

L'Ajuntament organitza dispositius de seguretat i talls de trànsit amb dos-cents Policies Locals i voluntaris de Protecció Civil per a coordinar les Cavalcades de Reis Mags

Juega Limpio Orihuela

En el marc del programa d’activitats “Viu la il·lusió del Nadal”, preparat per l’Ajuntament d’Alacant, demà divendres 4 de gener, els patges dels Carters Reals de SS.MM els Reis Mags recolliran les cartes de desitjos al llarg del seu recorregut.

A partir de les 17.30 hores, la comitiva partirà des de la recepció en el Palau Consistorial en l’avinguda de l’Estació, seguirà per Alfonso El Savi, avançarà per la Rambla Méndez Núñez i el carrer Altamira. Així, a les 19.00 hores aproximadament, s’espera la seua arribada a la plaça de l’Ajuntament.

Una vegada allí, la comitiva real i el públic assistent gaudiran de l’espectacle d’animació “Dreams Menja True“, després del qual prosseguirà la recollida de cartes pels Carters i els seus patges en l’escenari situat enfront de la Casa Consistorial.

L’Ajuntament organitza dispositius de seguretat i talls de trànsit amb dos-cents Policies Locals i voluntaris de Protecció Civil per a coordinar les Cavalcades de Reis Mags

La Regidoria de Seguretat, Trànsit i Transports de l’Ajuntament d’Alacant, dirigida per l’edil popular José Ramón González, informa que a partir de hui i durant els pròxims dies 5 i 6 de gener, la Policia Local d’Alacant posa en marxa un ampli dispositiu amb més de dos-cents efectius i voluntaris de l’Agrupació de Protecció Civil amb l’objectiu de vetlar per la seguretat i coordinar els talls de trànsit per a celebrar les cavalcades dels Reis Mags, que tindran lloc en el centre d’Alacant i en els diferents barris i pedanies.

Hui dijous 3 de gener està previst que se celebren dues festes de Carter Real de l’Associació de Veïns de Villafranqueza El Palamó, a les 17.00 hores, i dels Moros i Cristians de Sant Blas a les 17.30 hores, des del carrer Sant Joan Baptista a l’altura de l’avinguda de Conde de Soto Ameno.

Carters Reals
Demà divendres dia 4 de gener tindrà lloc la desfilada dels missatgers reals i el tall per a l’itinerari afectarà a partir de les 18.00 hores des de l’avinguda de l’Estació, Alfons X el Sabio, Rambla de Méndez Núñez, carrer Rafael Altamira, Plaça de l’Ajuntament, amb reserva de l’estacionament al carrer Jorge Juan des de les 16 hores.

LXXII Gran Cavalcada Solidària de Reis Mags d’Alacant
Així mateix el dissabte 5 de gener se celebrarà la Cavalcada oficial Solidària de Reis Mags d’Alacant, on està previst que a partir de les 17.00 hores, es tanque al trànsit el recorregut oficial des de la plaça de Los Luceros, Av. Alfons X El Sabio, Rambla Méndez Núñez, carrer Rafael Altamira i Plaça de l’Ajuntament, i quedarà prohibit l’estacionament en tot l’itinerari des de les 8 hores.

El tall afectarà també el carrer Jorge Juan des de les 16.00 hores, i en avinguda de l’Estació i prohibició d’estacionament a partir de les 13.00 hores. La Policia regularà el trànsit i acompanyarà l’eixida dels Reis Mags des de Plaça de Bous en Plaça d’España al voltant de les 18.00 hores i en Plaça Puerta del Mar a l’arribada.

A més es tallarà el trànsit amb prohibició d’estacionament al carrer Tucumán, des de l’avinguda de l’Estació fins al carrer San Juan Bosco, quedant aquesta oberta, i General O,Donell des de l’avinguda de l’Estació fins al carrer Pintor Cabrera

Està previst que la cavalcada oficial comence al voltant de les 19.00 hores i la Policia Local juntament amb voluntaris de Protecció Civil controlaran tot el recorregut de l’itinerari, així com els cinc passos per als vianants habilitats dins de l’itinerari de la Cavalcada oficial en Rambla-Altamira, Rambla Banco de España, Alfons X El Sabio-Jaime II, Alfons X El Sabio-Mercat Central i Alfons X El Sabio-Ángel Lozano