fbpx

6 consells molt efectius per a reduir la caiguda del cabell

T'oferim 6 consells i una petita selecció de productes, per a reduir la caiguda del cabell.

Amb l’arribada de la tardor torna la caiguda del cabell. Esta es produeix perquè el col·lagen de l’arrel, que en condicions normals hauria de ser flexible, es fa més dens i rígid, de manera que comprimeix els vasos sanguinis que nodreixen i estimulen l’arrel. Per este motiu el cabell és empès de manera prematura a l’exterior i reemplaçat per un altre en pitjors condicions. T’oferim 6 consells i una petita selecció de productes, per a reduir la caiguda del cabell.

Per a millorar la qualitat de l’arrel i arrelar perfectament el cabell, a vegades es fa necessari l’ús de productes cosmètics que aporten una sèrie de vitamines i substàncies que l’enriqueixen. També és beneficiós seguir alguns consells, com els que ens ofereix l’Acadèmia Espanyola de Dermatologia per a prevenir la caiguda del cabell.

1. És aconsellable rentar-se el cabell amb freqüència, sempre segons les necessitats de les persones. El mite que diu que rentar-se el cabell tots els dies afavoreix la caiguda del cabell és absolutament fals.
2. No s’ha d’usar gel de dutxa per a rentar-se el cabell, la seua composició no és idònia per a això. El xampú ha de ser suau i adaptat a cada tipus de cabell.
3. La forma de secar més beneficiós per al cabell és el natural. Primer convé fer un lleuger assecat amb una tovallola. Després, si s’usa l’assecador, sempre serà a baixa potència, sense localitzar-lo en el mateix punt i respectant una distància prudencial. Un secador massa calent sobre un cabell molt mullat pot originar el denominat «cabell bombolla».
4. No són aconsellables els pentinats que suposen tensió del cabell, perquè poden donar lloc a una lenta però constant caiguda del cabell (per exemple les cues molt tirants, o les trenes fines dels pentinats «afro»).
5. Contràriament al que es pensa, tallar-se el cabell «al zero» no fa créixer més el cabell, el que sí que convé és sanejar-lo regularment per a mantenir el seu aspecte saludable.
6. El greix no fa caure el pèl, encara que totes dues circumstàncies solen anar associades. Per tant, en el cas de l’alopècia és necessari mantenir una higiene correcta.

Davant un cas de caiguda del cabell és necessari posar-se en mans del dermatòleg, que determinarà les seues causes i prescriurà el tractament adequat, sempre sobre la base de proves científiques.

Loció Activadora d’Arrels, d’Indola. Amb Taurina i Carnitina, neteja suaument el cabell i estimula les arrels en el cuir cabellut. Enforteix el cabell i proporciona nutrients altament energètics en els fol·licles capil·lars. Redueix la caiguda del cabell després de 6 setmanes d’ús continuat quan s’aplica en combinació amb la Loció Activadora d’Arrels. La seua fórmula amb la Tecnologia Píxel retorna al cabell la seua qualitat natural per a assegurar un color brillant. El seu preu: 11€/300ml.

Xampú a la Quinina, de Klorane. Per a cabells afeblits o com a complement dels tractaments anticaiguda, el xampú estimula el creixement del cabell gràcies a l’acció combinada de la Quinina i la Vitamina B. Autèntic concentrat de força, retorna al cabell el seu vigor i resistència, facilitant a més el posterior pentinat. El seu preu: 8,76€/200ml.

Creastim Locion, de Ducray. Una cura per a reduir significativament la caiguda del cabell i reactivar el creixement. El cabell recupera densitat, força i vitalitat. Es pot utilitzar després del part. Està formulat amb creatina i vitamina B5,B6 i B8, redueix la caiguda i reactiva el creixement. El cabell recupera densitat, força i vitalitat. El seu preu: 49,86€/2x30ml.

Phytonovathrix, de Phyto. Loció bifàsica lleugera amb la qual el cabell s’enforteix en cada etapa del seu creixement. La caiguda s’alenteix i s’estimula el creixement. Enfortit, el bulb dóna lloc a un cabell més bonic i més fort. No aporta greix al cabell i s’utilitza tres vegades per setmana, després de la rentada sobre el cabell humit, ratlla per ratlla. Seguidament es dona un massatge durant alguns instants amb moviments circulars, pujant des del clatell fins a la part superior del cap. No precisa aclarit. El seu preu: 96€/12×3,5ml.

Triphasic Reaccional, de René Furterer. Concentrat que rellança ràpidament el creixement del cabell i el reforça preservant l’equilibri del cuir cabellut. Complex únic d’actius d’alta eficàcia, conjuga 3 accions fonamentals per a augmentar visiblement la massa capil·lar i aportar vigor i vitalitat. Des del 1r mes, eficàcia anticaiguda provada en el 92% d’usuaris. El seu preu: 58,80€/12 butllofes.

Arkocapil, d’Arkopharma. Complement alimentari a base d’aminoàcids (metionina i cistina), biotina, vitamina B5B6B9, D, Ferro, Coure, Seleni i Zinc. El zinc i la vitamina B6 contribueixen a la síntesi normal de les proteïnes en l’organisme. La biotina, el zinc i el seleni contribueixen al manteniment del cabell en condicions normals. El coure contribueix a la pigmentació normal del cabell. El zinc ajuda també al manteniment normal de les ungles. El ferro contribueix al procés de divisió cel·lular. El seu preu: 19,90€/60 càpsules.

Càpsules anticaiguda, de Martiderm. Complement alimentari amb substàncies nutritives que afavoreixen l’estimulació capil·lar des de l’interior. Estan compostes de principis actius i micronutrients com a aminoàcids ensofrats, bioelements, vitamines i substàncies nutritives indispensables per al creixement del cabell i el seu enfortiment. Indicat per fragilitat capil·lar, caiguda del cabell i en períodes especials de caiguda. Sense gluten ni lactosa. El seu preu: 31,40€/60 càpsules.

ValenciàEspañol