martes,21 mayo, 2019
PublicidadTeatro principal la cubana

La Diputació d’Alacant celebra aquest dissabte la festa del Carnaval amb una divertida jornada...

Jocs, animació, pintacares, una rica xocolatada o un gran concurs de disfresses són algunes de les moltes propostes organitzades

La Gran Cavalcada de Carters Reals ha recorregut el centre d’Alacant

Milers de persones han inundat aquesta vesprada als carrers d'Alacant per a gaudir de la Gran Cavalcada de Carters Reals que ha recorregut el centre de la capital.

La il·lusió de milers de xiquets i xiquetes rep als Reis en la Cavalcada...

Les seues Majestats d'Orient reparteixen milers de caramels i regals als més xicotets durant el seu recorregut i en la Plaça del Nadal.

Els Carters Reals dels Reis Mags recolliran demà les cartes de desitjos en la...

L'Ajuntament organitza dispositius de seguretat i talls de trànsit amb dos-cents Policies Locals i voluntaris de Protecció Civil per a coordinar les Cavalcades de Reis Mags

Alacant trau a la venda anticipada les últimes cinc-centes cadires de les set mil...

El dissabte, dia 5 de gener, les Escales de la Reina en la dàrsena interior del Port d'Alacant seran l'escenari de l'arribada a les cinc de la vesprada de SS. MM. els Reis Mags d'Orient.
Exponadal Diario de Alicante

Exponadal compleix 25 anys en IFA amb 17 dies de diversió en família

Del 21 de desembre al 6 de gener, IFA tornarà a omplir el seu espai d'atraccions i activitats per als més xicotets durant la seua fira nadalenca, amb moltes sorpreses en aquesta edició organitzada per l'empresa alacantina Aza Animacions.

Alacant es prepara per a celebrar la millor Cavalcada Solidària de Reis Mags

A partir del pròxim dimecres dia 19 de desembre i fins al 5 de gener, es podran adquirir les entrades de les cadires a 3 euros de la desfilada en les taquilles de la Plaça de Bous, i en horari de 10 a 20.00 hores en les taquilles.

L’Hospital de Sant Joan rep una donació de caixes impreses en 3D amb superherois...

l Servei de Pediatria de l'Hospital Universitari de Sant Joan d'Alacant ha rebut hui una donació molt especial, consistent en unes caixes impreses en 3D i decorades amb superherois per a cobrir les bosses de tractament dels xicotets ingressats.

Els escolars alacantins aproven per unanimitat quatre mocions en el XIII Ple Infantil

Els xiquets han pogut plantejar també al primer edil qüestiones tan importants com la llibertat de religió, la responsabilitat dels pares, la importància de les escoles o el paper de les institucions en la protecció del menor.

Oriola celebrarà el Dia Universal del Xiquet amb diverses activitats per als més xicotets

El programa comprén gran varietat d'activitats, com a tallers de globoflexia, màscares, pintacaras, inflables i cuentacuentos, a més d'una gymkana i un teatre sobre els drets dels xiquets i xiquetes.

Pin It on Pinterest